Even voorstellen

12 okt 2020

Dit ben ik

Hester Arkes, 35 jaar, partner van Erwin, moeder van twee zoons en woonachtig in Meppel, Drenthe. Ik ben sociaal, oprecht, een flapuit, een verzorgend type en een beetje gek.

Belangrijk om te genieten van wat het leven te bieden heeft

Dit zit hem bij mij in het samenzijn met mijn drie mannen, tijd doorbrengen met vrienden, het heerlijk hebben in ons huis in onze buurt. Ik kan enorm genieten van eten en drinken, zowel binnen- als buitenshuis, maar van op de fiets stappen en een stukje fietsen met de kinderen krijg ik ook een glimlach op mijn gezicht en denk ik altijd: “ja, het leven is mooi!”

Zo ziet tot nu toe mijn werkende leven eruit

Na mijn studie, Media & Entertainment management in Leeuwarden, ben ik in 2006 komen te werken als intercedent bij Adecco in Amsterdam. Niet mijn droombaan, maar in mijn optiek een heel goede start. Na anderhalf jaar kwam voor mij een meer interessante functie op mijn pad, die van projectmanager bij een fieldmarketingbureau. Wat heb ik hier een fijne tijd beleefd zeg! Prachtige activaties voor mooie merken, fijne collega’s, veel ervaring opgedaan in meerdere functies, kortom echt een baan die mij heel veel heeft gebracht. Al was het ook vaak HEEL hard werken, VEEL uren maken en soms AFZIEN. Toen ik tegen de dertig aanliep begon het bij mij te kriebelen en wilde ik graag eens verder op de arbeidsmarkt kijken om mijn opgedane kennis elders toe te passen en nieuwe werkervaringen op te doen. Via een oud collega kon ik starten binnen het bedrijf Sumis in Amstelveen, nu bekend als Altavia Sumis. Hier hielden we ons voornamelijk bezig met het zo goed mogelijk adviseren en inkopen van drukwerk voor met name retailers. Ook hier werkte ik samen met collega’s aan mooie projecten voor prachtige klanten.

En toen was daar de wens om te verhuizen naar Meppel, back to the roots

Terug naar de omgeving waar we allebei zijn opgegroeid en waar we ook graag onze zoontjes zien opgroeien. Omdat we nu echt verder weg gingen wonen van ons werk, was het onvermijdelijk om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Uiteindelijk is dit voor mij niet een nieuwe baan geworden bij een werkgever, maar ben ik voor mezelf begonnen. Ik werk vanuit mijn eenmanszaak als projectmanager merkactivatie waarbij ik merken, reclame- en fieldmarketingbureaus help bij de organisatie en uitvoer van activatiecampagnes.

Wil je meer over mij en mijn werk(ervaring) weten?

Neem dan eens een kijkje op mijn website, Linkedin, of nog leuker: neem direct persoonlijk contact met mij op.

Hoi, ik ben Hester

Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Ik ben dus projectmanager merkactivatie en werk sinds 2019 zelfstandig vanuit mijn eenmanszaak. Wil je meer over mij en mijn werk(ervaring) weten? Neem dan eens een kijkje op mijn website!